Descargar Ebook French Dictionary gratis JOSAFAT

JOSAFAT de PRUDENCI BERTRANA

Descargar Ebook French Dictionary gratis JOSAFAT

Descargar JOSAFAT PDF

Ficha técnica

  • JOSAFAT
  • PRUDENCI BERTRANA
  • Número de páginas: 104
  • Idioma: CATALÁN
  • Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
  • ISBN: 9788494046766
  • Editorial: ELA GEMINADA
  • Año de edición: 2014

Descargar eBook gratis

Descargar Ebook French Dictionary gratis JOSAFAT

Overview

Josafat és, sense cap mena de dubte, la narració més llegida de Prudenci Bertrana. D’ençà de la seva publicació, l’any 1906, la història d’amor sacríleg entre el campaner de Santa Maria i Fineta ha despertat tant d’escàndol com fascinació entre diverses generacions de lectors. Al llarg del segle xx, Josafat ha conegut una cinquantena llarga d’edicions, la qual cosa la converteix en un clàssic indiscutible de la literatura catalana contemporània. Paradoxalment, però, cada reedició del text s’ha anat allunyant progressivament de l’original fins al punt que les edicions recents de Josafat acumulen una quantitat gens negligible d’errors de lectura, substitucions injustificables del seu lèxic genuí i alteracions de l’estil original de Bertrana. Aquesta nova edició de Josafat, a cura de Xavier Pla, reprèn el text de la primera edició i n’ofereix una versió normalitzada amb criteris filològics moderns i respectuosos amb la intenció de l’autor.

ePub Recomendados:
eBook en ligne Algorithmique – Cours avec 957 exercices et 158 problèmes here,
Real books pdf download The Laws of Human Nature pdf,
Téléchargements de livres audio gratuits amazon Antes de los anos terribles par Victor del Arbol (French Edition) 9788423355716 pdf,
Problemas de descarga de libro de fuego Kindle LES CARTES D HERCULES POIROT (Spanish Edition) 9788492672424 de JAUME FUSTER link,